Over ons

Bij All Sports Development stellen we bewegen centraal. Onze slogan is ‘Focus on Movement’. Vanuit beweging werken we aan de vitaliteit, revalidatie en gezondheid van sporters in de breedste zin van het woord. Door de jaren heen hebben wij geruime ervaring opgedaan met de begeleiding van topsporters, breedtesporters, recreanten en ouderen.

Wanneer je bij All Sports Development komt trainen helpen wij u om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen. We bieden kracht- en conditietraining aan, maar werken ook aan het verbeteren van uw lenigheid en coördinatie.

Bij All Sports Development werken we zo min mogelijk met apparaten en machines, we richten ons vooral op de eigen kracht die het menselijk lichaam in zich heeft.
Dit alles heeft tot doel om uw motoriek te verbeteren of het meer tot zijn recht te laten komen in het dagelijks leven. Tevens ook om je sportprestatie te verbeteren.

Visie

Onze visie is van elke sporter en atletische sporter maken en zo beter te gaan presteren in zijn of haar sport of en in dagelijkse handelingen.

Vraag of opmerking ?